Activiteiten juni 2021

wo 2

De leerlingen van 1AB, 2ABC en 3AB gaan zwemmen in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo. De bus van de eerste groep (3AB) vertrekt om 8.40 uur. Deze leerlingen zijn op de zwemdagen best om 8.30 uur op school. De laatste groep (1AB) is 's middags misschien iets later dan 12 uur terug van het zwembad.

VM
do 3

Als uitstappen mogelijk blijven, maken de leerlingen van 4AB een uitstap naar Beringen. In de voormiddag bezoeken ze er de moskee. In de namiddag gaan ze 'op stap met een mijnwerker'. Meer info krijg je via de agenda van je kind.

HD
ma 7

De leerlingen van 5AB gaan zwemmen in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo.

NM
ma 14

De fotograaf komt klasfoto's maken in KL1, KL6 en het 6de leerjaar.

VM

De leerlingen van het 3de leerjaar rijden met de bus naar het Zilvermeer om er te genieten van een dagje sport en spel. De onkosten van deze uitstap (busvervoer en inkom) vallen onder de maximumfactuur.

HD
wo 16

We genieten van een lokale vrije dag!

do 17

De leerlingen van 6AB gaan zwemmen in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo.

VM
vr 18

De leerlingen van het 1ste leerjaar rijden met de bus naar het Zilvermeer om er te genieten van een geleide sportactiviteit en speelplezier in de speeltuin. De onkosten van deze uitstap (busvervoer, inkom en sportactiviteit) vallen onder de maximumfactuur.

HD
ma 21

De leerlingen van 5AB gaan zwemmen in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo.

NM

De leerlingen van 4AB fietsen naar de Sint-Jozefhoeve in Balen, waar ze genieten van KOE-klusjes en alles leren over het leven op een moderne boerderij. De onkosten van het bezoek vallen onder de maximumfactuur. Meer info krijg je via de agenda van je kind. 

Om de fietstocht vlot te laten verlopen, verwachten we dat de fiets van je kind vooraf thuis nagekeken wordt: banden opgepompt? ketting oké? zadel op de juiste hoogte? 

HD
di 22

De leerlingen van 3AB wandelen naar het Griesbroek om er alles te leren over waterdiertjes en het belang van dit natuurgebied. Meer info krijg je via de agenda van je kind.

HD

De leerlingen van 2ABC rijden met de bus naar de Keiheuvel voor een dagje speelplezier in de speeltuin. Ze kunnen er ook enkele sportactiviteiten doen. De onkosten vallen onder de maximumfactuur.

HD
do 24

De brooddoos mag vandaag thuis blijven: we trakteren alle kinderen op 'frietjes van de frituur'! Laat het smaken!

middag
ma 28

We verwelkomen de ouders van de zesdeklassers op school voor de afscheidsreceptie. Tot onze spijt kunnen we dit jaar geen broers en zussen laten meekomen. Om alles coronaproof te laten verlopen, vragen we jullie om een mondmasker te dragen bij het binnenkomen op school en de handen te ontsmetten. Alle ouders krijgen een tafeltje toegewezen; het is de bedoeling om daar tijdens de duur van de receptie te blijven zitten, waarbij het mondmasker niet hoeft. Bij een eventuele verplaatsing (toiletbezoek) en bij het verlaten van de speelplaats is het dragen van het mondmasker wel verplicht.

We rekenen op ieders begrip en medewerking en wensen jullie alvast een fijne receptie. 

19.30 uur tot 20.30 uur
di 29

Voor de leerlingen is het vandaag de laatste schooldag. 

15.20 uur
wo 30

Voor de leerlingen is er vandaag geen school meer. De leerkrachten zijn in de voormiddag op school voor oudercontacten, overleg, ...

VM