Blog van de 1ste graad

Sinterklaas op bezoek

Op maandag 25 november kregen we een videoboodschap van Sinterklaas. Wij moesten hem helpen om de zwarte pieten actiever te maken.

Op de foto's leren wij sorteren zoals de zwarte pieten en de zak van Sinterklaas op de juiste manier vullen. 

Het filmpje is ons te gekke optreden op 29 november. We hadden allemaal veel plezier en hebben dit op maar 2 dagen geleerd! Knap van ons hé! 

Kronkeldiedoe

nEen hele namiddag springen, fietsen, klimmen, rollen, bouwen, puzzelen, samen spelen,... dat kan je allemaal doen op Kronkeldiedoe! Samen maakten we veel plezier.

Prijsuitreiking Bib

Derde plaats: 3de leerjaar (2018-2019)
Tweede plaats: 4de leerjaar (2018-2019)
Eerste plaats: 5de leerjaar (2018-2019)

Proficiat!!

Uitstap naar het bos

Samen trokken we het bos in voor een flinke boswandeling. Zo wandelden we op de brug tussen de bomen. Wat was dat hoog! Op het hoogste punt namen we enkele foto's. Het uitzicht was er prachtig! Na een picknick in het gras of op een bank speelden we heel de namiddag in het bos. Dat vonden we reuze fijn!

 

 

 

Technopolis on tour

Voor kleuters en leerlingen van het 1ste leerjaar, die de wereld nog volop aan het ontdekken zijn, lijkt niets onmogelijk.
En van Technopolis krijgen ze nog gelijk ook.
Wedden dat frietjes kunnen vliegen en een vlinder kan krabben en vliegen tegelijk?
Allemaal dankzij een frisse lading lucht en een flink pak wetenschap.

Spelenderwijs ontdekken de kleuters en de leerlingen van het 1ste leerjaar dat lucht niet ‘niks’ is.
 

Wij vieren 135 jaar school.

Op dinsdag 1 oktober hebben we het 135 jarig bestaan van onze school gevierd. Dit ging gepaard met springkastelen, kronen of ballonnen versieren en 's middags frietjes eten. Wat hebben we hiervan genoten! 

Scholenveldloop tweede leerjaar

Het tweede leerjaar heeft, ondanks de regen, heel goed gelopen. We behaalden zelfs enkele podiumplaatsen. Proficiat aan al onze deelnemers. Ook een bedankje aan de supporters die ons langs de zijlijn aangemoedigd hebben. 

Pagina's