Dag iedereen van Klavertje 4!

We hopen dat het met jullie allemaal goed gaat en dat iedereen in goede gezondheid is en blijft!

Als er niks misgelopen is, zouden jullie intussen al minstens één mailtje moeten gehad hebben van de juf of meester. Heb je nog niets ontvangen? Of weet je van iemand die nog geen mail gehad heeft? Laat dit dan zeker weten aan vbs.klavertje4@telenet.be. We hebben dan wellicht niet het juiste e-mailadres waardoor de mails niet tot bij jou geraken.

Er schitteren al veel prachtige regenbogen in Olmen. Dat geeft een fijn gevoel. Heb jij er nog geen gemaakt? Dat kan nog, hé.

De kleuters hebben wellicht al plezier beleefd aan de post van hun juf. De juffen lieten weten dat ze al lieve reacties kregen van hun kleuters.

De leerlingen van de lagere school krijgen op regelmatige tijdstippen (sommigen elke dag, anderen enkele keren per week) een mail met gevarieerde herhalingsoefeningen en plezante opdrachtjes.

Voor sommige kinderen is het pakketje misschien teveel, voor anderen is het misschien nog niet genoeg ... Sommige kinderen gaan er vlot mee aan de slag, anderen hebben misschien wat uitleg of een extra duwtje nodig. De ene dag lukt het om alle taken te maken, de andere dag lukt het helemaal niet.

Het is zeker niet de bedoeling om de kinderen te overbelasten. Jullie als ouders kunnen jullie eigen situatie het best inschatten en oordelen wat wel of niet haalbaar is. Maakt je kind vooral taken in Scoodle of Bingel of Kweetet of Digitaak? Of is het juist heel blij met afgedrukte taken om 'op papier' te werken? Of maakt het de doorgestuurde taken liefst op de computer? Of doet het van alles wat?

Wat telt is dat er elke dag tijd gemaakt wordt om 'te werken' zodat 'school' niet op de achtergrond raakt. 

Ook al beleven we nu onzekere en bizarre tijden, we wensen jullie toch veel mooie, gezellige, creatieve momenten samen thuis.

Alle goeds vanwege het Klavertje 4-team!