Uitzonderlijk via deze rubriek: Info zomeractiviteiten 10-12 jaar gemeente Balen

Het jeugdteam van Vrijetijdscentrum De Kruierie en Sportcomplex Bleukens Gemeente Balen vraagt ons om deze info kenbaar te maken:

'Deze zomer organiseren we heel wat leuks voor kleuters, kinderen en tieners. De inschrijvingen hiervoor zijn al volop aan de gang. Voor kinderen van 10 tot 12 jaar merken we een terughoudendheid om in te schrijven voor onze activiteiten. Onze activiteiten worden dan ook niet georganiseerd zoals we dat van andere jaren gewend zijn. En ook onze themaweken bieden voor deze leeftijd niet alle duidelijkheid over de activiteiten zelf. Daarom hebben we de activiteiten verder uitgewerkt op papier gezet, zodat het voor deze leeftijd een houvast kan bieden in deze toch al onzekere tijden. In bijlage vinden jullie per themaweek welke activiteiten we hebben gepland. Elke dag voorzien we voldoende afwisseling om uit te kiezen. Als je kind bijvoorbeeld niet wil sporten, dan hoeft dat ook niet. Elke dag voorzien we de mogelijkheid om te sporten, knutselen, lees- en loungeplekjes, gezelschapsspelletjes, er zal een tafeltennistafel ter beschikking staan, er mag heel veel buiten gespeeld worden. In sommige weken zijn ook workshops en initiaties ingepland, rond o.a. social media (vloggen en youtube), zelf piñata ’s maken, werken met epoxy, wobbelyoga, circusatelier, je eigen Manga hoofdje ontwerpen. Deze workshops liggen vast op bepaalde dagen. Deze staan ook duidelijk in bijlage.

Je kan je kind inschrijven per halve dag. Bijvoorbeeld: mocht je kind interesse hebben om een keertje te leren werken met epoxy, dan kan je je kind voor die dag (of halve dag) inschrijven.

Let wel: De regels van bubbels blijven gelden. Als je kind in die week inschrijft voor een (halve) dag uit ons aanbod, dan kan je kind diezelfde week niet naar kinderclub of speelpleinwerking gaan.

Meer info en hoe je kan inschrijven: https://www.balen.be/kixs en https://www.balen.be/nieuwsdetail/8608/tweede-inschrijfronde-kixs-en-kuren-start-op-22-juni

We doen er alles aan om leuke activiteiten te organiseren binnen de opgelegde coronamaatregelen en hopen hiermee ook jouw kind fijne zomermomenten te mogen bieden.'