Activiteiten maart 2024

vr 1

Intussen is het juridisch geschil in verband met de bouw van de baan. Dat betekent dat de werken wellicht in de paasvakantie kunnen starten. Vandaag is er een eerste vergadering met de aannemer en andere betrokkenen. Na deze vergadering brengen we jullie verder op de hoogte van de planning van de verhuis.

ma 4

De leerlingen van 5 en 6 vertrekken op zeeklassen naar Ter Helme in Oostduinkerke. We wensen hen een leerrijke en plezierige week aan zee! Je kan hun belevenissen volgen op de blog van de derde graad.

di 5

Juf Ellen C. volgt in Mol (Achterbos) een werkvergadering voor de kinderverzorgsters.

VM

De leerlingen van het 4de leerjaar fietsen naar de Sint-Jozefshoeve in Balen om er alles te vernemen over het werk op een melkveebedrijf. Meer info krijg je via de agenda. We rekenen erop dat de fiets van je kind in orde is (remmen, banden, ketting, ...) zodat de fietstocht veilig en vlot kan verlopen. Vergeet de fietshelm en het fluohesje niet! Dankjewel aan de begeleidenden (groot)ouders. De onkosten vallen onder de maximumfactuur.

VM

Juf Elke (zoco) volgt in Turnhout de centrumraad van het CLB over aanpassingen in de werking van de Centra voor leerlingenbegeleiding.

VM
wo 6

De leerlingen van het 3de leerjaar brengen een bezoek aan de Sint-Jozefshoeve en leren er alles over het werk op een melkveebedrijf. Meer info krijg je via de agenda. De onkosten voor deze activiteit vallen onder de maximumfactuur. Dankjewel aan de chauffeurs!

VM

Er is zwemmen voor de leerlingen van 1, 2 en 4 in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo. De eerste groep (2AB en 4AB) vertrekt om 8.35 uur aan de school.

VM
do 7

Meester Kurt volgt in Antwerpen samen met enkele collega's een vergadering voor leerkrachten bewegingsopvoeding, als afgevaardigde van KOM.

VM

De leerlingen van het 1ste leerjaar gaan naar de bibliotheek in Balen. Het busvervoer wordt georganiseerd door de gemeente.

VM
vr 8

Er is zwemmen voor de leerlingen van het 3de leerjaar en voor de oudste kleuters van juf Ellen T., juf Stephanie en juf Annick in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo. De kleuters vertrekken om 12.30 uur aan de school. Meer info krijg je via de heen-en-weerbrief. De onkosten (bus en zwembad) vallen onder de maximumfactuur.

NM

We verwachten de zeeklassers terug na hun week aan zee. De bussen komen aan in de Berkenlaan rond 17.30 uur. Bij grote vertraging verwittigen we juf Ellen Haesen, die jullie dan via Questi op de hoogte zal brengen.

vanaf 17.30 uur
za 9

Iedereen is hartelijk welkom in de gezinsviering in de kerk.

18.30 uur
ma 11

We genieten van een lokale vrije dag!

HD
di 12

Een medewerker van de bibliotheek komt voorlezen voor de kleuters van Stotert.

VM

Er is oudercontact voor de ouders van de jongste kleuters bij juf Annick, juf Stephanie en juf Ellen T. De regeling gebeurt via Questi.

do 14

Juf Veerle volgt in Mol (Achterbos) de directievergadering van KOM.

HD
za 16

Zin om nog eens gezellig 'Bingo' te spelen en misschien wel een mooie prijs te winnen? Dan heb je vast al kaarten gekocht voor deze avond en is je zitje gereserveerd in PC d'Olmse Mèt. De deuren gaan open om 17 uur en het spel begint om 18 uur. Heb je nog geen kaarten? Bestellen kan online via https://ouderraad-klavertje4.myonline.store of via de school. Tot dan?

18 uur
ma 18

De kleuters leven zich sportief uit tijdens de sportdag in de Bleukens in Balen, georganiseerd door de sportdienst. Er zijn geen kosten voor deze activiteit. Meer info krijg je via de heen-en-weerbrief in Questi. Dankjewel aan de bereidwillige chauffeurs voor het vervoer!

NM
di 19

Een medewerker van de bibliotheek komt voorlezen in de klassen van de lagere school en in de kleuterklassen in het centrum.

VM/NM

We wensen alle papa's een fijne vaderdag. We vieren dit feest vandaag met een geschenkje van je kind. In juni is het immers altijd heel druk en nu kon er rustig geknutseld worden.

wo 20

Er is zwemmen voor de leerlingen van 1, 2, 4 en 5 in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo. De eerste groep (2AB en 4AB) vertrekt om 8.35 uur aan de school.

VM

Er is oudercontact voor het 6de leerjaar in verband met de studiekeuze voor het secundair onderwijs. De regeling gebeurt via Questi.

vanaf 12 uur
do 21

De ouderraad vergadert in de refter van de lagere school.

20 uur

Meester Kurt volgt in Mol (Achterbos) een vergadering voor de leerkrachten bewegingsopvoeding van KOM.

16-17.30 uur
vr 22

Er is zwemmen voor de leerlingen van 3 en 6 in zwembad de Vloetlijn in Tessenderlo. De eerste groep (6AB) vertrekt om 12.30 uur aan de school.

NM
wo 27

Juf Veerle V. (centrum) en juf Ann/juf Bette (Stotert) verwelkomen de ouders met hun kleuter die na de paasvakantie voor het eerst naar school mag komen. 

9 uur St, 11 uur C
vr 29

De leerlingen van de lagere school brengen hun rapport mee. Het wordt ook digitaal bezorgd via Questi.

We wensen iedereen straks een deugddoende paasvakantie!

vanaf 15.20 uur