Activiteiten december 2022

do 1

Meester Jeroen volgt in Oud-Turnhout een nascholing voor de vakbondsafgevaardigden (COV).

HD
vr 2

De leerlingen van 4B gaan naar de bibliotheek in Balen. Het vervoer wordt georganiseerd door de gemeente.

VM

Voor wie koeken bestelde: de bestelde pakketjes worden vandaag mee naar huis gegeven.

15.20 uur

Weerman Samuel Helsen houdt een weerpraatje met de leerlingen van het 5de leerjaar. Samen maken ze hopelijk mooi weer ...

NM
di 6

Voor de kinderen is er een vrije dag. De leerkrachten hebben een pedagogische studiedag.

wo 7

Er is zwemmen voor de leerlingen van 3AB en 6AB en voor de leerlingen van 4AB en 5AB. De eerste groep vertrekt altijd om 8.30 uur in de Berkenlaan!

VM
do 8

Juf Veerle volgt in Mol (Achterbos) de directievergadering van KOM.

HD
vr 9

De leerlingen van 5A en 5B gaan naar de bibliotheek in Balen. Het vervoer wordt georganiseerd door de gemeente.

VM

Er is zwemmen voor de leerlingen van 1AB en 2AB. De eerste groep (2AB) vertrekt op school om 12.30 uur zodat er voldoende zwemtijd overblijft.

NM
ma 12

De leerlingen van 6A en 6B gaan naar de bibliotheek in Balen. Het vervoer wordt georganiseerd door de gemeente.

VM

Er is oudercontact voor de ouders van de 5-jarige kleuters van juf Annick.

18-20 uur
di 13

Juf Veerle volgt in Mol (Achterbos) de tweede sessie van de reeks (door de overheid verplichte) nascholingen rond evalueren van personeel.

NM

Er is oudercontact voor de 5-jarige kleuters van juf Claire/juf Stephanie en juf Nancy/juf Ellen. De regeling gebeurt via Questi.

vanaf 15.30 uur
ma 19

De leerlingen van 6AB rijden met de fiets naar campus Sint-Paulus in Mol. Ze volgen er een workshop waarin ze een geluidsversterker met LED-verlichting maken voor een smartphone. Aan deze activiteit zijn geen onkosten verbonden. De groep vertrekt met de fiets aan de school om 8.30 uur.

VM

Meester Kurt volgt in Mol (Achterbos) een vergadering voor de leerkrachten bewegingsopvoeding van KOM.

16 uur
wo 21

Juf Veerle (centrum) en juf Ann/juf Bette (Stotert) verwelkomen de ouders met hun kleuter die na de kerstvakantie mag instappen.

9 uur Stotert/11 uur centrum

Er is zwemmen voor de leerlingen van 3AB en 6AB en voor de leerlingen van 4AB en 5AB. De eerste groep vertrekt altijd om 8.30 uur in de Berkenlaan!

VM
do 22

Er is bewegingsomloop voor de kleuters van Stotert en centrum.

VM/NM
vr 23

Straks begint de kerstvakantie!

15.20 uur

Er is zwemmen voor de leerlingen van 1AB en 2AB. De eerste groep (2AB) vertrekt op school om 12.30 uur zodat er voldoende zwemtijd overblijft.

NM

Met de leerlingen van de lagere school sluiten we het eerste trimester af met een stemmige kerstviering in de kerk. We heten jullie van harte welkom!

9.30 uur

De leerlingen van de lagere school brengen hun rapport mee naar huis. Het oudercontact is gepland in de eerste week van januari.

15.20 uur
za 24

Iedereen is hartelijk uitgenodigd in de kerstviering van de parochie.

19 uur

Varia

Info over de nieuwbouw

De start van de afbraakwerken en de nieuwbouw in de Kloosterstraat is, tot onze grote spijt, ongeveer een half jaar uitgesteld. Deze vertraging heeft alles te maken met de rioleringswerken in de Kloosterstraat. Tijdens deze werken is er immers geen doorgang mogelijk voor (zwaar) verkeer.

Dit betekent dat er tijdens dit schooljaar geen verhuis zal gebeuren voor de kleuters en de kinderen van het 1ste leerjaar. Zij blijven tot 30 juni 2022 gewoon in hun huidige klassen.

Het begin van de werken is nu voorzien in september 2023.