Activiteiten juni 2022

do 2

Juf Veerle volgt in Mol (Achterbos) de directievergadering van KOM.

VM
vr 3

Er is zwemmen voor de leerlingen van 5AB en 6AB en voor de leerlingen van 1AB en 2AB.

VM/NM
ma 6

Vrije dag omwille van pinkstermaandag.

HD
di 7

De leerlingen van 4A fietsen naar Scheps om er, samen met een gids, het natuurgebied te ontdekken. Meer info volgt via de agenda van je kind.

HD

De leerlingen van 3AB bezoeken Hidrodoe in Herentals om er alles te leren over water. Deze uitstap was eerder gepland in januari maar kon toen niet doorgaan. Ze vertrekken om 8.45 uur en zijn terug rond 15.45 uur. Meer info krijg je via de agenda van je kind. De onkosten (inkom en bus) vallen onder de maximumfactuur.

HD
do 9

De leerlingen van 4B fietsen naar Scheps om er, samen met een gids, het natuurgebied te ontdekken. Meer info volgt via de agenda van je kind.

HD

De leerlingen van 1A en 1B gaan naar de bibliotheek in Balen. Het vervoer wordt geregeld door de gemeente.

vr 10

Er is zwemmen voor de leerlingen van 3AB en 4AB.

VM

Er is bewegingsomloop voor de kleuters van centrum en Stotert.
De kleuters van Stotert worden 's morgens door de ouders naar het centrum gebracht. Ze oefenen ook hun schoolfeestdansje op het podium. De juffen zorgen zelf voor vervoer terug naar Stotert.

VM/NM
zo 12

We verwelkomen jullie graag op het schoolfeest op de speelplaats van de lagere school. Van 13 uur tot ongeveer 16 uur kunnen jullie genieten van de optredens van alle klassen van de kleuterschool en de lagere school. Er is randanimatie voor de kinderen (vissen, springkasteel, allerlei spelletjes). Frietjes, hamburger, lekkere dessertjes en natuurlijk ook drank ... allemaal verkrijgbaar in ruil voor de bonnetjes die je aan de kassa kan aankopen (2 euro per bonnetje, aan de kassa enkel contant te betalen of met Balense vrijetijdcheques).
Het einde is voorzien rond 18 uur. We wensen jullie alvast een gezellige namiddag!

13 uur
ma 13

De leerlingen van 6AB fietsen naar de Lissenvijver om er een dag te sporten. Ze vertrekken om 8.30 uur en zijn terug rond 16 uur. De onkosten voor deze activiteit vallen onder de maximumfactuur.

HD
di 14

Joepie, op schoolreis! De leerlingen van 1AB en 2AB gaan op safari in de Beekse Bergen in Nederland. De kosten (inkom en bus) vallen onder de maximumfactuur. De bus vertrekt om 8.45 uur. Rond 18 uur verwachten we de groep weer op school. Meer info volgt nog.

HD

Joepie, we kunnen weer op schoolreis! De leerlingen van 3, 4, 5 en 6 reizen naar Bobbejaanland. Ze vertrekken om 9 uur en zijn terug rond 18 uur. De kosten van inkom en bus vallen onder de maximumfactuur. Meer info volgt nog.

wo 15

We genieten van de laatste plaatselijke vrije dag!

HD
do 16

Juf Veerle volgt in Mol (Achterbos) de directievergadering van KOM.

HD
vr 17

Er is zwemmen voor de leerlingen van 5AB en 6AB en voor de leerlingen van 1AB en 2AB.

VM/NM

De leerlingen van het 3de leerjaar verkennen met de fiets de grenzen van de gemeente Balen. Ouders of grootouders die als begeleider willen meefietsen, mogen dit via de agenda of via mail aan de leerkrachten laten weten.
Zorg ervoor dat de fiets van je kind in orde is (banden opgepompt, remmen in orde, zadel op de goede hoogte, ...) en kijk na of je kind de fietshelm en een fluohesje meeneemt. Zo kan de fietstocht veilig verlopen!

HD
di 21

De leerlingen van 4AB fietsen naar sporthal de Bleukens om deel te nemen aan 'Alles met de bal'. De deelnamekosten vallen onder de maximumfactuur. Meer info krijg je via de agenda van je kind.

NM

Juf Els volgt in Mol (Achterbos) de ondernemingsraad van KOM.

15 uur
do 23

De leerlingen van 5AB en 6AB fietsen naar het Zilvermeer om er te genieten van Pennenzakkenrock. Meer info kan je vinden op https://www.pennenzakkenrock.be. De inkomprijs valt onder de maximumfactuur. De groep vertrekt om 8.30 uur en is rond 17 uur weer op school.

HD
vr 24

Er is zwemmen voor de leerlingen van 3AB en 4AB.

VM

De leerlingen van 1AB en 2AB rijden met de bus naar Neerpelt voor een wandeling door het Klankenbos. Nadien kunnen ze zich uitleven in de speeltuin. De onkosten voor de bus vallen onder de maximumfactuur. Meer info krijg je via de agenda van je kind.

HD
ma 27

De kleuters van Stotert rijden met de huifkar naar de speeltuin in Heppen. Meer info krijg je via de heen-en-weerbrief.

HD
wo 29

We verwelkomen de zesdeklassers met hun ouders en hun broers en zussen op de receptie bij hun afscheid van de lagere school.

19.30 uur tot 21 uur
do 30

In een stemmige viering sluiten we het schooljaar af en nemen we afscheid van onze zesdeklassers.
De viering gaat door op school omwille van filmopnamen die op deze dag doorgaan op het Kerkplein. Bij regenweer gaat de viering wel door in de kerk.

9 uur

's Middags eindigt het schooljaar voor alle kinderen!

11.45 uur (Stotert), 12 uur (Centrum)

Er is individueel oudercontact voorzien voor de ouders die dit wensen. De regeling werd je bezorgd via de agenda.

12 uur tot 14 uur